У Харкові «Волинянку» перетворили на електромобіль

У Харкові «Волинянку» перетворили на електромобіль

22 жовтня 2022
0

Компактний, безшумний, а під капотом замість двигуна - електроустановка від «Ягуара». Такий автомобіль створили харківські розробники на базі старенької «Волині».

«Це електричний автомобіль на базі ЛУАЗу «Волинь». Нам було поставлене завдання - безшумний автомобіль, щоб він міг пересуватися без звуку, щоб можна було чути навколо інші автомобілі, що рухаються. Тому був такий побудований автомобіль. У ньому стоїть електродвигун. Він абсолютно безшумний та пробіг його на одній зарядці близько 200 кілометрів», - розповідає Андрій, розробник електромобіля.

Цей унікальний автомобіль та ще низка дуже важливих машин для харківських військових передали представники харківської бізнес-спільності. У цієї партії: «швидка», бус, легковик та кілька позашляховиків. Ключі від них сьогодні отримали ті, для кого все це й готувалося.

«Кожна партія, кожна машина готується індивідуально. Хлопці роблять заявку, ми обробляємо її. Дивимося, що ми можемо знайти. Знаходимо машину, готуємо. Ми маємо досить тривалий цикл - це близько місяця», - розповідає Амазас Манук'ян директор компанії «logity».

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація