У Китаї побудують електричний кросовер із рисами боліда «Формули-1»

У Китаї побудують електричний кросовер із рисами боліда «Формули-1»

10 липня 2022
0

Новий китайський преміальний бренд NEV Shenlan, створений на початку 2022 року компаніями Changan Automobile, CATL та Huawei, анонсував другу модель - кросовер Shenlan C673. Судячи з патентних зображень, опублікованих CarNewsChina, новинка буде відрізнятися сучасним спортивним дизайном.

У кросовера гострий «ніс» із повністю закритою передньою панеллю, вузькою оптикою та масивними повітрозабірниками. Також кросовера дістався рельєфний капот, бічні дзеркала заднього виду із повторювачами поворотів та висувні дверні ручки. Найпомітнішим елементом корми став стоп-сигнал над склом багажних дверей у стилістиці болідів F1. А доповнюють спортивний вигляд оригінальні колісні диски.

У сімейній лінійці Changan Automobile суббренду Shenlan відведено місце між Avatr та базовим Changan. У травні цього року дебютував «первісток» нової марки - задньопривідний седан SL03. На ринку він буде доступний з повністю електричною, гібридною та водневою силовими установками.

Поки що оголошено передпродаж на електричну модифікацію седана потужністю 258 к.с. (320 Нм) та запасом ходу 515 км. Заявлене споживання енергії - 12,3 кВтг на 100 км. Пізніше обіцяють молодшу версію потужністю 218 к.с.

За деякими даними, Shenlan C673 побудований на тій же платформі, що й седан SL03. Не виключено, що й силові установки автомобілі поділять на двох. Більше інформації про кросовера з'явиться під час офіційної прем'єри. Попередньо вона відбудеться на початку осені на автосалоні в Ченду, Китай.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація