У Китаї презентували новий Hongqi H6

У Китаї презентували новий Hongqi H6

31 грудня 2022
0

На автосалоні в Гуанчжоу презентували новий Hongqi H6. Преміальна модель від концерну FAW надійде в продаж із весни 2023 року за ціною приблизно 35-40 тис. доларів. Про це повідомляє сайт Autohome.

Hongqi H6 2023 - великий ліфтбек Е-класу, який стане доступнішою альтернативою Lexus ES. Зовнішній вигляд авто виконаний у фірмовій стилістиці бренду, розробленій ексдизайнером Rolls-Royce Жілем Тейлором. У нього величезна решітка радіатора, розкосі діодні фари та похилий аркоподібний дах. Також з'явилася спортивна версія з обвісом, 19-дюймовими дисками та заднім спойлером.

Розміри Hongqi H6 2023:

  • Довжина - 4990 мм
  • Ширина - 1880 мм
  • Висота - 1455 мм
  • Колісна база - 2920 мм

Салон Hongqi H6 оброблений шкірою, а спортивні передні сидіння отримали електропривід. Також передбачені віртуальна панель приладів івеликий тачскрин портретного формату.

Новий Hongqi H6 запропонують із 2,0-літровим бензиновим турбомотором у двох варіантах потужності - 224 та 252 к.с. У парі з ним працює 8-ступінчастий автомат.

Нагадаємо, що Hongqi - найдорожчі та найрозкішніші китайські авто. H6 є однією з найдоступніших моделей бренду, в лінійці є й авто вартістю понад пів мільйона доларів - саме на такому седані їздить Сі Цзіньпін. Бренд уже розпочав продаж у ЄС.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація