У Китаї презентували преміальний мінівен

У Китаї презентували преміальний мінівен

15 серпня 2022
0

Китайський концерн FAW презентував новий Hongqi HQ9. Великий розкішний мінівен надійде в продаж до кінця місяця за ціною від 400 000 юанів ($60 000). Про це повідомляє сайт Autohome.

Дизайн FAW Hongqi HQ9 розробляв ексстиліст Rolls-Royce Жіль Тейлор. Він наділив мінівен рисами англійської марки - в автомобіля велика хромована решітка радіатора й продовгуваті світлодіодні фари. Hongqi HQ9 вийшов досить великим.

Розміри Hongqi HQ9 2023:

  • Довжина - 5200 мм
  • Ширина - 2005 мм
  • Висота - 1935 мм
  • Колісна база - 3200 мм

Салон Hongqi HQ9 оброблений шкірою і деревом. Запропоновано варіанти на шість і сім місць, причому в топовому варіанті крісла першого та другого рядів отримали електропривід, вентиляцію та функцію масажу.

Комплектація розкішного мінівена включає віртуальну панель приладів, камери кругового огляду, електропривод зсувних дверей, паркувальний автопілот, адаптивний круз-контроль і систему моніторингу «сліпих» зон.

Спочатку новий Hongqi HQ9 оснащуватимуть 2,0-літровим 252-сильним бензиновим турбомотором і 8-ступінчастою автоматичною КПП. Китайський мінівен розганяється до 200 км/год. Згодом з'явиться гібридна модифікація.

Новий Hongqi HQ9 може з'явитися і в інших країнах. Розкішний бренд активно просувають, і деякі його моделі навіть представили в Європі.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація