У Китаї стартували продажі «наддешевого» кросовера

У Китаї стартували продажі «наддешевого» кросовера

04 серпня 2022
0

В КНР розпочався прийом замовлень на оновлений кросовер Kaiyi Xuanjie, який стоїть на місцевому ринку від 64,9 тис. юанів, це менше 10 тисяч доларів США за актуальним курсом.

Автомобілі марки Kaiyi раніше були відомі в Китаї як Cowin - ці бренди належать концерну Chery, який представлений у нашій країні кросоверами. Так що не виключено, що колись кросовер Xuanjie дістанеться і до українського ринку.

Довжина новинки становить 4400 мм, тобто більше Hyundai Creta. Завдяки розмірам у салоні є місце для п’ятьох осіб, та ще й багажник тут не найменший. Також є рейлінги, що дозволяє перевозити й інші вантажі.

Салон сучасний та навіть модний. По центру розташований великий 10,25-дюймовий мультимедійний екран. Також великий екран тут стоїть і на місті панелі приладів. Ще можна відзначити наявність системи контролю за тиском у шинах, камеру заднього огляду, систему автоматичного паркування, голосове керування та безключовий доступ.

Рушійною силою Kaiyi Xuanjie є 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 116 кінських сил та максимальним крутним моментом у 143 Нм. Трансмісія - МКПП або варіатор. Заявлена ??середня витрата пального - 6,7 л.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація