У Китаї запустили у виробництво пікап BAW Calorie

У Китаї запустили у виробництво пікап BAW Calorie

10 листопада 2022
1

Китайська компанія BAW почала випускати новий бюджетний пікап BAW Calorie. У стандартній комплектації він коштує всього 8 270 доларів.

Покупцям BAW Calorie запропонують у двох версіях - з короткою та довгою колісною базою. Габарити версії з короткою колісною базою становлять 5270/1900/1860 мм. Він на 122 мм коротший, ніж Toyota Tacoma. Габарити у версії з довгою колісною базою - 5520/1990/1905 мм.

Своїм дизайном цей пікап, звичайно, навряд чи когось здивує. Зате його салон може здивувати, в хорошому сенсі. Так, у салоні є сучасний подвійний екран. Він складається з двох 10,25-дюймових екранів - для панелі приладів і для керування. Також в салоні є трьохспицеве кермо і шкіряні сидіння.

У стандартній комплектації пропонується дві подушки безпеки, камера заднього виду, система контролю тиску у шинах, підсилювач керма. Цілком пристойно для такого бюджетного пікапа.

Під капотом знаходиться чотирициліндровий 2,0 л бензиновий двигун, розроблений компанією Wuling. Його потужність складає 144 к.с. і 200 Нм крутного моменту. Мотор працює разом із механічною коробкою передач.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

avtoman  

А колёсика то с лады калины всунули маловаты как то.

+2-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація