У Києві почали виписувати великі штрафи за неправильне паркування

У Києві почали виписувати великі штрафи за неправильне паркування

24 вересня 2022
0

Попри цілу низку скандалів та судових позовів, евакуатори у Києві продовжують свою роботу. Так, останнім часом у столиці евакуатори працюють не так інтенсивно, як до початку війни. Водночас раніше евакуатори забирали неправильно припарковані авто у Києві лише в тому випадку, якщо вони реально заважали чи створювали небезпеку на дорозі.

Тепер же евакуатори почали працювати і за тими автомобілями, які припарковані на місцях для людей з інвалідністю. Зазначимо, що евакуація водіїв за порушення правил стоянки з місць для людей з інвалідністю, найімовірніше, обходиться їм у рази дорожче, ніж просто стоянка в недозволеному місці.

Вся річ у тім, що за адмінкодексом за стоянку на місці для людини з інвалідністю передбачено штраф у розмірі 1000-1700 гривень, водночас звичайний штраф за паркування становить близько 500 гривень. Якщо додати сюди вартість евакуації авто та оплату послуг штрафмайданчика 1500 гривень, то за стоянку на місцях для інвалідів можна отримати штраф від 2500 до 3200 гривень.

Джерело: UAMotors

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація