У Києві помічено найбільш патріотичний «muscle car»

У Києві помічено найбільш патріотичний «muscle car»

04 вересня 2022
0

Уцей непростий час дуже важлива підтримка патріотичного духу, який допоможе нам, українцям вистояти в боротьбі з російськими окупантами. І не випадково сьогодні у автомобілістів стала ще більш популярна національна символіка. На багатьох машинах можна побачити жовто-блакитні елементи - стрічки, прапорці, шторки та ін. А ось власник цього «muscle car» - кабріолета Chevrolet Camaro вирішив пофарбувати всю машину в колір нашого прапора. Більше того, на дверях він завдав напис Stay with Ukraine («Залишайся з Україною»).

Зазначимо, що цей, найбільш патріотичний Chevrolet Camaro відноситься до моделі п'ятого покоління, яка досить примітна. Почнемо з того, що її почали випускати після багаторічної перерви - в 2009 році. Попередника, четвертої генерації, нагадаємо, зняли з конвеєра 2002-го. Новинка стала продовженням однойменного концепт-кара, презентованого на автосалоні в Детройті 2006 року. Він був побудований на новій платформі GM Zeta. А ось над виглядом машини попрацював південнокорейський дизайнер Sang Yup Lee.

П'ятий Chevrolet Camaro вийшов більш ніж успішний. У 2010 році він обігнав з продажів «Ікону Америки» - Ford Mustang та не здавав своїх позицій п'ять років поспіль. У підсумку, до 2015 року сумарна кількість проданих автомобілів перевищила 500 тис. од. Машина пропонувалася в двох кузовних версіях – купе та кабріолет, а також з двома двигунами на вибір: 3,6-літровим V6 в 304 к. с. або 6,2-літровим V8, що розвиває 426 к. с. У 2012 році дебютувала версія ZL1, на якій механічний компресор дозволив довести потужність двигуна до 580 к. с.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація