У Києві посилять контроль за автомобілями «без глушника»

У Києві посилять контроль за автомобілями «без глушника»

31 жовтня 2022
0

Київська міська військова адміністрація вже найближчим часом посилить заходи щодо боротьби з водіями, які їздять на автомобілях із прямоточним глушником та з іншими вихлопними системами без шумопоглинача. Про це повідомив голова КДВА Сергій Попко.

У Києві ще в червні 2022 року місцева влада на час військового стану заборонила їздити на автомобілях із прямоточним глушником та з іншими вихлопними системами без шумопоглинача. Справа в тому, що такі автомобілі видають такий сильний шум, що його можна сприйняти як звук від ворожої крилатої ракети або від ворожого дрона-камікадзе.

У порушників автомобілі вилучають та відправляють на спецмайданчик. Проте, схоже, деяких водіїв-лихачів такий захід не лякає. Вони продовжують їздити автомобілями, які видають занадто багато шуму. До того ж у Києві під час війни заборонено запускати феєрверки та надто голосно включати музику. Тому військова адміністрація вирішила посилити контроль над надто гучними автомобілями, феєрверками та гучною музикою.

Не виключено, що таким порушникам вже найближчим часом посилять покарання. Яке саме їм загрожуватиме покарання - поки не повідомляється.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація