У Києві закриють рух Південним мостом

У Києві закриють рух Південним мостом

21 червня 2022
0

В українській столиці закриють для приватного автомобільного транспорту рух Південним мостом через Дніпро - точну причину влада не називає. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що рух приватного транспорту на Південному мосту буде закрито з 22 червня, рух на переправі буде дозволено лише для спеціального транспорту екстрених та аварійних служб, громадського транспорту, транзитного вантажного транспорту, а також машин із спеціальними перепустками.

Рух приватних автомобілів обмежується, влада закликала водіїв з розумінням ставитись до незручностей та дотримуватися правил дорожнього руху.

Відомо, що сьогодні для сполучення між лівим і правим берегом працюють п'ять мостом - Дарницький, Північний, Південний, міст Метро і міст Патона.

Міська влада закликала водіїв дотримуватись правил дорожнього руху, швидкісного режиму, а також пропускати машини швидкої допомоги, поліції, рятувальників та автомобілів з гуманітарними вантажами.

Джерело: Comments.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація