У компанії Mazda змінився генеральний директор

У компанії Mazda змінився генеральний директор

20 березня 2023
0

Mazda чекає зміна керівництва та ряд структурних змін, спрямованих на якнайшвидший перехід до виробництва автомобілів принципово нового типу. Просуватися до цієї мети компанія буде під керівництвом нового президента та генерального директора Кацухіро Моро. Офіційно його затвердять на цій посаді у червні, під час чергових зборів акціонерів.

Кацухіро Моро працює у Mazda Motor з 1983 року. Він обіймав посади віце-президента Mazda Europe GmbH, а також президента та головного виконавчого директора американського підрозділу. Він змінить Акіра Марумото, який очолював компанію із 2018 року та йде у відставку. Під його керуванням Mazda випустила свій перший серійний електромобіль MX-30.

Також Марумото сприяв поверненню у гамму роторно-поршневого двигуна Ванкеля. Він увійшов до складу силової установки гібридного кросовера Mazda MX-30 e-Skyactive R-EV, представленого у січні цього року.

Щодо структурних змін, то з 1 квітня 2023 року в Mazda з’являться офіс корпоративної стратегії, підрозділи продуктової стратегії та управління новими технологіями. Їх завдання — прискорений перехід на автомобілі «нового типу».

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація