У Кореї презентували позашляховик та пікап Rexton

У Кореї презентували позашляховик та пікап Rexton

05 травня 2023
0

У Південній Кореї презентували нові KG Mobility Rexton та Rexton Sports. Рамні позашляховик і пікап, які раніше випускалися під брендом SsangYong, пройшли вже другу модернізацію. Про це повідомляє офіційний сайт компанії.

Позашляховик KG Mobility/SsangYong Rexton не змінився зовні і лише отримав колісні диски нового дизайну. А ось пікап KG Mobility Rexton Sports оновили - він отримав нові фари, решітку радіатора і передній бампер. Крім того, з'явився новий розкішний варіант Khan Culmen зі збільшеним на 15 мм кліренсом та позашляховою гумою.

У салоні позашляховика та пікапа встановлена нова передня панель з тоненькими вентиляційними дефлекторами. Автомобілі отримали удосконалений віртуальний щиток приладів, збільшений тачскрін й нові сенсорні кнопки аудіосистеми та клімат-контролю. У KG Mobility Rexton Sports ще й кермо замінено.

Обидві моделі, як і раніше, оснащені 2,2-літровим турбодизелем, але його потужність зросла до 204 к.с. Можна вибрати 6-ступінчасту механічну КПП або новий 8-ступінчастий автомат.

Ціна пікапа KG Mobility Rexton Sports стартує з 21 100 доларів, а топовий варіант Khan Culmen коштуватиме мінімум 26 000 доларів. Позашляховик Rexton коштує від 29 800 доларів. Базова комплектація авто включає безключовий доступ, круїз-контроль, парктронік, датчики дощу та світла.

Нагадаємо, що SsangYong перейменували на KG Mobility у березні - це пов'язано зі зміною власника компанії. Найближчим часом лінійку південнокорейського бренду буде повністю оновлено з «упором на електромобілі».

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація