У Києві розпочинають роботу одразу три нові  концептуальні дилерські центри Jeep

У Києві розпочинають роботу одразу три нові концептуальні дилерські центри Jeep

07 листопада 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Український перезапуск Бренду Jeep триває: новий імпортер та керівництво концерну Stellantis в Україні, нова модельна лінійка автомобілів, навіть нові погляди та уявлення про увагу до потенційних і вже існуючих клієнтів. Підтвердженням цього може бути запуск оновленої мережі дилерів Бренду Jeep - взірцем якої мають стати три нові концептуальні дилерські центри, що вже готові до відкриття в Києві. Знайти найближчий до вас дилерський центр ви можете на офіційному сайті Бренду Jeep за посиланням.

Нові концептуальні дилерські центри Jeep в Києві - нова «точка уваги» для покупців

Jeep завжди стартує потужно! Це стосується як самих автомобілів, так і презентації Бренду через мережу дилерських центрів. Так, запуск Бренду Jeep в Україні також передбачає радикальне оновлення фірмової дилерської мережі. І одним з найбільш яскравих прикладів цього можуть бути одразу три нові концептуальні дилерські центри Jeep в Києві.

Надійний партнер готовий підтримати важливий перезапуск Бренду Jeep! Йдеться про дилерський центр Джип Центр Київ «Автопассаж», що розташований за адресою вул. Богатирська 1А: поруч зручна транспортна розв'язка та густонаселені райони Києва. Новий автосалон повністю відповідає фірмовій концепції Бренду й готовий розмістити весь модельний ряд автомобілів Jeep, доступних в Україні. Новим покупцям допоможуть професійній менеджери з продажів, які зможуть надати якісні та повні консультації. А вже існуючих власників Jeep зацікавить наявність сервісу MOPAR та професійних майстрів.

Автомобілі Jeep серед найкращих! Йдеться про дилерський центр Джип Центр Київ «Віді Челендж» у складі автомобільного містечка, що розташовано за адресою Велика кільцева 60а, на окружній дорозі-магістралі міста. Компанія «Віді» має величезний досвід успішної співпраці з різноманітними брендами й точно знає, як запропонувати потенційному клієнту найкращу відповідь під його запити. Новий концептуальний дилерський центр вже розпочав свою роботу та готовий зустрічати клієнтів. Серед іншого - працює сервіс MOPAR та відділ постачання і продажу запчастин.

Новий дилер та історично-перевірений партнер! Йдеться про Джип Центр Київ «Ілта», розташований за адресою Залізничне шосе, 6 - це недалеко від центральної частини міста, майже прямий виїзд по широким вулицям-магістралям. Новий автосалон зможе посилити як позиції Бренду Jeep в Києві, так і роботу компанії «Ілта»: перевіреного часом партнера інших брендів концерну Stellantis, що є запорукою успіху. Менеджери з продажів в автосалоні готові надати консультації щодо автомобілів, менеджери з фінансування готові підібрати найкращі умови кредитування або лізингу, а професійні майстри готові вже зараз обслуговувати автомобілі Jeep.

Нові дилерські центри Jeep - нові послуги для власників Jeep

Звісно, нові дилерські центри Jeep можуть привабити не лише нових покупців, але також і вже існуючих власників автомобілів Jeep в Україні. Адже вони можуть запропонувати нові сервісні можливості для обслуговування та ремонту автомобілів.

Наприклад, зручний онлайн-запис на офіційний сервіс Jeep - більше не потрібно витрачати багато часу на дзвінки та погодження часу відвідувань сервісу, тепер запис на сервіс відбувається лише за кілька «кліків» комп'ютерною мишкою або пару дотиків до екрану власного смартфону. Окремо варто зазначити, що йдеться про сервіс MOPAR: це справді славетне ім’я для справжніх фанатів американських автомобілів.

Ще однією перевагою нових офіційних дилерів є планові постачання найбільш популярних запчастин, які знадобляться для чергового ТО, а також можливість замовлення різноманітних специфічних деталей та фірмових аксесуарів. Завдяки цьому, кожен власник Jeep зможе підтримувати свого «залізного товариша» у найкращому стані!

І всі ці послуги уже доступні в нових концептуальних дилерських центрах Jeep в Києві. Та це не всі переваги нової дилерської мережі, адже консультанти салонів готові запропонувати своїм клієнтам найбільш вигідні умови фінансування покупки. Кожен має власні пріоритети, потреби та можливості при купівлі нового автомобіля, тому важливо пропонувати на вибір декілька опцій. Фінансові продукти BuyEasy гнучкі та легко адаптуються під обставини клієнта та дозволяють одразу отримати ключі від омріяного автомобіля без стресу для гаманця.

Якщо бажаєте дізнаватись актуальну інформацію про Jeep серед перших в Україні, то радимо підписатись на новини Бренду: публікація актуальних прасів, запуск нових моделей, розширення дилерської мережі, актуальні новини Бренду, запуск акційних програм на офіційному сервісі та багато іншого. Заходьте на новий офіційний сайт Jeep в Україні - та готуйтесь поринути у нові пригоди разом з Jeep!

Джерело: Jeep

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація