У Києві запрацювало безкоштовне інклюзивне таксі для ветеранів

У Києві запрацювало безкоштовне інклюзивне таксі для ветеранів

09 січня 2024
0

Благодійний фонд «Голуби миру» запустив у Києві послугу таксі у рамках спецпроекту «Безкоштовний інклюзивний транспорт для військових». Нею можуть скористатися захисники, які отримали на фронті тяжкі поранення опорно-рухового апарату та втратили мобільність.

Інклюзивне таксі працює абсолютно безкоштовно. Машини обладнані спеціальним підйомником або пандусом для забезпечення легкого виходу/заходу для ветеранів у візках. Салон таксі просторий. У ньому є спецкрісла та системи фіксації для забезпечення безпеки та комфорту пасажирів.

Замовити таксі можна за телефоном: (099) 397-62-82 або у Telegram-каналі. Організатори проекту наголосили, що замовляти поїздку потрібно заздалегідь. Заявку оброблять та зв'яжуться із замовником для уточнення деталей.

«Наш інклюзивний автомобіль для захисників готовий допомогти і зробити шлях комфортним і безпечним для тих, хто користується колісним кріслом. Фонд забезпечив безпечну та зручну поїздку для захисника, щоб він міг отримати необхідну підтримку та лікування», - зазначили у «Голубах світу».

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація