У Китаї презентовано нову Toyota Camry для місцевого ринку

У Китаї презентовано нову Toyota Camry для місцевого ринку

19 листопада 2023
0

У Китаї на автосалоні в Гуанчжоу дебютували чотиридверки для місцевого ринку. Camry дев'ятого покоління із заводу GAC-Toyota відрізняється від північноамериканської версії бамперами, оформленням інтер'єру, а головне - розширеною моторною гамою. Базовий седан зберіг безнаддувний 2,0-літровий двигун, альтернативи - бензин-електричні версії 2.0 HEV і 2.5 HEV.

Прем'єра Toyota Camry нового покоління відбулася минулої середи, але китайський варіант за традицією відрізняється від «глобального». Маркери такого седана - ромбоподібні прорізи повітрозабірників, відсутність чорних нефарбованих елементів заднього бампера та інші диски.

У китайської Toyota Camry оригінальна передня панель, власний дизайн мультимедійної системи, інший селектор автоматичної трансмісії. Окремого блоку клімат-контролю немає: всі налаштування тільки через сенсорний екран. Немає й шайби регулювання гучності, зате сенсорний дисплей додає віртуальні «гарячі» клавіші. Матеріали оздоблення в цілому простіше.

GAC-Toyota підтвердила, що базовий седан збереже атмосферний 2,0-літровий двигун. Ймовірно, йдеться про двигун M20C (177 к.с., 207 Нм) у зв'язці з варіатором. Альтернативи - гібридні версії типу HEV з електромеханічним варіатором та електродвигуном. Ймовірно, у Китаї нова Camry буде лише передньопривідною. Дані щодо потужності силових установок поки що відсутні.

Старт продажів нової китайської Toyota Camry очікується найближчими тижнями. Істотного подорожчання не очікується, а актуальна модель коштує від 180 до 270 тисяч юанів (еквівалент 25-37 тисяч доларів).

Джерело: Мотор
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація