У Китаї сфотографували новий Geely Galaxy L6

У Китаї сфотографували новий Geely Galaxy L6

23 серпня 2023
0

Напередодні автосалону в Ченду, який відкриється 25 серпня, у Піднебесній сфотографували новий седан Geely Galaxy L6, повідомляє Autohome. Ціни на модель варіюватимуться від 150 тис. до 200 тис. юанів, тобто від 20,5 тис. до 27,5 тис. доларів.

Автомобіль виконаний у новій корпоративній стилістиці та має двоповерхову передню оптику й задній моноліхтар. Габарити: 4735 мм завдовжки, 1815 мм завширшки і 1478 мм заввишки. Колісна база - 2752 мм.

Базується автомобіль на доопрацьованій китайсько-шведській платформі E-CMA. Силова установка Geely Galaxy L6 буде гібридною. В її основі - 1,5-літровий турбомотор BHE15-BFZ та гібридна триступенева трансмісія DHT Pro. Сумарна потужність сягає 664 кінських сил. Витрата палива не перевищує 5 л на 100 км, завдяки чому на повному баку та з повністю зарядженою батареєю автомобіль зможе проїжджати до 1300 км.

Лінійка Galaxy з'явилася в модельному ряду Geely в лютому 2023 року. Первістком нового сімейства став кросовер L7 з гібридною силовою установкою.

До 2025 року сімейство Geely Galaxy складатиметься з семи моделей, три з яких будуть електрокарами, а решта - гібридами.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: Autonews

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація