У Китаї створили недорогий дім на колесах для серйозного бездоріжжя

У Китаї створили недорогий дім на колесах для серйозного бездоріжжя

11 червня 2024
0

Китайський концерн SAIC презентуваі автодім Maxus Explorer. Він створений спеціально для поїздок на бездоріжжя і значно дешевший за аналоги - коштує в еквіваленті 60 000 доларів. Про це повідомляє сайт Autoevolution.

Дім на колесах збудували на базі пікапа Maxus T90 - замість вантажного кузова встановили жилий відсік. У розкладеному стані в ньому піднімається дах та встановлюється навіс.

Усередині знайшлося місце для широкого ліжка, також встановлені стіл, дивани та невеликий санвузол. Є й кухня з холодильником та мікрохвильовою піччю. Звісно ж, обладнані різноманітні шафи.

Автодім Maxus Explorer обладнано потужним кондиціонером, пічкою та діодним освітленням, є і численні розетки. Електрообладнання живиться від акумуляторів ємністю 7,2 кВт.год та від сонячних батарей на даху.

Maxus Explorer доступний із 2,0-літровими турбомоторами - 257-сильним бензиновим та 163-сильним дизельним. Він здатен буксирувати 2,5-тонний причіп.

Повний привід зі знижувальною передачею, високий кліренс та позашляхові шини забезпечують автомобілю чудову прохідність.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація