У Мадриді заборонили перевозити електросамокати в громадському транспорті

У Мадриді заборонили перевозити електросамокати в громадському транспорті

09 листопада 2023
0

Мадрид та інші іспанські міста наслідують Барселону, запроваджуючи обмеження на використання електросамокатів у громадському транспорті після пожежі в поїзді. Про це повідомляє Elektrek.

Пожежа сталася через несправні акумулятори електросамоката, що спричинило загрозу здоров'ю пасажирів. Внаслідок цього Мадрид вирішив заборонити використання електросамокатів у громадському транспорті, включаючи автобуси й метро, а Лондон заборонив їх у будь-яких видах громадського транспорту.

Такі обмеження поширені також у Лондоні, Гамбурзі й Севільї з причини ризику пожежі та вибуху через несправності акумуляторів електросамокатів. У Барселоні та Лондоні за порушення цих обмежень передбачено штрафи. Французька столиця Париж повністю заборонила прокат електросамокатів через аналогічні проблеми з електробатареями.

Щоб зменшити ризик пожеж і вибуху електротранспорту, експерти рекомендують не купувати електросамокати на нерегульованих ринках, а вибирати сертифіковані пристрої з безпечними батареями. Також варто дотримуватися інструкцій виробника щодо заряджання та використання електросамокатів.

Джерело: LIGA.net

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація