У машин BYD виявляють все більше недоліків

У машин BYD виявляють все більше недоліків

17 березня 2024
0

BYD стикається з новими перешкодами в міру розширення своєї присутності на китайському та закордонних ринках. Моделі BYD китайського виробництва, що поставляються до Європи, Близького Сходу та Південної Азії, страждають від проблем з якістю, про що йдеться в новій статті The Wall Street Journal.

У 2023 році автовиробник показав рекордні продажі, скинувши Tesla з поста найбільшого у світі виробника електромобілів. Станом на кінець минулого року він також був третім за величиною автовиробником із ринкової капіталізації - одразу після Tesla та Toyota.

Тепер стало відомо, що експортні автомобілі з Китаю вимагають ремонту після прибуття до пункту призначення. У статті йдеться про те, що автомобілі, які прибули до Японії, мали подряпини, а на машинах для Європи була цвіль. Джерело додає, що вони не пройшли належної обробки для видалення плісняви.

У Таїланді, де китайські електромобілі штурмом захопили автомобільний ринок, також зростають проблеми з якістю BYD. Зокрема, з'явилися скарги на відшаровування фарби та неякісний пластик. Тим часом в Ізраїлі повідомляється, що електромобілі BYD деформувалися під вагою вантажу, встановленого на багажнику на даху.

За оцінками The Wall Street Journal, близько 10 000 автомобілів BYD припарковані на європейських складах і чекають на продаж з кінця минулого року. Видання підтверджує, що попит на них невеликий.

Продаж автовиробника впав у лютому 2024 року. Очікується, що цього року компанія не досягне своєї мети щодо продажу більш ніж 400 000 автомобілів на міжнародних ринках.

Джерело: iXBT.com
Фото: InsideEV

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація