У мережі АІС можна купити найдоступніший кросовер в класі D SUV - FAW X80, всього за 427 700!

10 серпня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

На сьогоднішній день кросовери популярні як ніколи - вони займають більше половини українського ринку. Завдяки високій посадці та великому дорожньому просвіту за кермом такого авто можна розслабитися та відчувати себе впевнено не тільки на розбитих дорогах українських міст, а й на заміських ґрунтових напрямках. Тому, Торгово-сервісна мережа АІС, пропонує своїм Клієнтам придбати китайський кросовер, що вже почав користуватися попитом у українських автолюбителів, найдоступніший в класі D SUV - FAW X80, вартістю всього 427 700 за авто 2021 р.в.*

Відзначимо, що FAW X80 - сучасний, безпечний, економічний та недорогий міський кросовер, створений для цінителів комфортної їзди в міських "джунглях" та заміських поїздок. Автомобіль відрізняється просторим салоном і однією з кращих серед конкурентів підвісок.

Міський паркетник FAW X80 побудований на базі платформи Mazda 6 (першого покоління). Передня частина автомобіля обладнана незалежною підвіскою зі стійками типу MacPherson, стабілізатором та подвійними поперечними важелями, задня частина кузова спирається на мультіричажну конструкцію Е-типу зі стабілізатором поперечної стійкості, підвищує стійкість автомобіля і покращує плавність ходу і керованість.

Автомобіль комплектується 2,0-літровим бензиновим двигуном стандарту Євро V і 6-ступінчастою механічною трансмісією. Потужність двигуна 147 к.с. при 6500 об./хв., максимальний крутний момент 184 Нм при 4000 об./хв. Витрата палива - 8,2 л на 100 км в змішаному циклі.

FAW X80 відрізняється продуманою системою забезпечення безпеки пасажирів. Так, спеціальні зони поглинають енергію удару та життєво важливий простір усередині салону зберігає свою цілісність, забезпечує захист життя і здоров'я водія та пасажирів. Автомобіль обладнаний системами безпеки: системи проектування ABS + EBD, система електронної стабілізації (ESP), блокування дверей при наборі швидкості, іммобілайзер, центральний замок, система контролю за тиском в шинах, а також подушками безпеки водія і пасажира, передніми і задніми 3-х точковими ременями безпеки.

Крім того, в комплектацію автомобіля входить широкий набір обладнання: світлодіодні денні ходові вогні, датчик світла, камери заднього виду, парктронік, клімат-контроль, а також мультимедійно-навігаційний комплекс з 12 дюймовим TFT-екраном, що підтримує формат MP3 і протокол Bluetooth.

Інтер'єр FAW X80 виглядає привабливо та сучасно, і додатково до цього може похвалитися якісною ергономікою та добротним рівнем виконання (всередині комбінуються м'які і жорсткі пластики). Передні сидіння досить комфортні для поїздок по місту. Автомобіль має широкий та місткий багажний відсік зі спинкою заднього сидіння, що складається і дозволяє оптимальним чином розмістити багаж і пасажирів (місткість багажного відсіку варіюється від 398 до 910 літрів).

Автомобілі FAW виробляються китайською корпорацією First Automotive Group Corporation (скор. FAW). Це перша автомобільна компанія, створена в КНР, яка розпочала роботу в 1953 р. Її створення ознаменувало собою початок розвитку автомобільної індустрії КНР. Корпорація FAW займає лідируючі позиції в Китайській автомобільній промисловості. Обсяг продажів FAW перевищує 3 мільйони автомобілів на рік. Корпорація FAW займає 132 місце в рейтингу 500 найбільших світових компаній за версією Fortune Global та представлена ??в 40 країнах світу. FAW має спільні підприємства з виробництва автомобілів з групою Volkswagen AG і Toyota Motor Corporation, а також веде розробку модельного ряду з їх активною участю і використовує їх технології, агрегати та комплектуючі при виробництві автомобілів.

Лідерство FAW на одному з найбільш конкурентних у світі ринків підтверджує, що продукція цієї компанії високонадійна, високотехнологічна і йде в ногу зі світовими трендами автомобілебудування. Якість і надійність бренду FAW гідно оцінив і голова КНР Сі Цзіньпін, який в якості особистого авто вибрав унікальний автомобіль локального складання FAW Hong Qi N501. Автомобіль довжиною близько п'яти метрів, бронею шостого класу і неймовірно економічним для авто такого класу мотором!

Кросовер FAW X80 доступний до покупки в торгово-сервісній мережі АІС по всій Україні.

Придбати автомобіль можна в кредит або лізинг. **

Заводська гарантія на автомобілі - 3 роки або 100 000 км (що настане раніше).

Більше інформації про пропоновані автомобілі FAW і послуги, що надаються на сайті або по телефону 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку).

* Вказана ціна за одиницю товару на 09.08.2021р. Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.

** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Госфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.

Джерело: АІС

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація