У Мережі опубліковано фотографії кросовера Forthing Friday

15 серпня 2022
0

Китайський бренд Forthing, який належить корпорації Dongfeng Motor, представив електричний кросовер під назвою Friday. «Батарейна» новинка побудована на базі бензинового Forthing T5 EVO.

Електромобіль вирізняється широкою закритою передньою панеллю на місці традиційної решітки радіатора та помаранчевим «ободом» у нижній частині кузова. На офіційних фото кузов Forthing Friday пофарбований у білий колір, з яким контрастують чорні вставки в корпусах бічних дзеркал заднього виду, лінія скління, бампери та панорамний дах з невеликим «акулячим плавцем». Щодо двоповерхової оптики, то вона повністю запозичена у донорської моделі.

Електрична версія вийшла трохи меншою за базовий бензиновий Forthing T5 EVO. Габаритна довжина «батарейної» новинки - 4600 мм (-50 мм), ширина - 1860 мм (-2 мм), висота - 1680 мм (-10 мм). Колісна база обох кросоверів - 2715 мм.

Forthing Friday укомплектований одним електромотором потужністю 204 к.с. Привод - передній. Максимальна швидкість - 180 км/год. Даних про ємність акумуляторного блоку та запас ходу немає.

У Китаї продаж нового електричного кросовера стартуює у четвертому кварталі 2022 року. Наразі лінійка китайської марки налічує 14 моделей: седани, кросовери, мінівени та фургони. Серед них - бензиновий Forthing T5 EVO. Кросовер пропонують з 1,5-літровим двигуном потужністю 197 к.с. та семиступеневою коробкою передач з подвійним зчепленням DCT. Ціни стартують від 16146 доларів США.

Джерело: Авто Центр
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація