У мережі показали нову Hyundai Kona без частини камуфляжу

У мережі показали нову Hyundai Kona без частини камуфляжу

09 липня 2022
0

Компанія Hyundai продовжує тестувати кросовер Hyundai Kona нового, другого, покоління. Цього разу фотошпигуни помітили цю новинку на півдні Європи у менш закамуфльованому вигляді, ніж раніше.

Судячи зі шпигунських фотографій, Kona другого покоління отримає досить значні зміни в дизайні кузова, але збереже свій відомий вигляд. Зокрема, будуть нові бампери, нова решітка радіатора, нові світлодіодні фари та нові задні ліхтарі.

Покупцям запропонують кілька версій силової установки, у тому числі MHEV, HEV, версію з повноцінною гібридною силовою установкою та версію з електричною силовою установкою.

Коробка передач - механічна або автоматична, залежно від силової установки. Привід - передній чи повний. Топовою версією, як і раніше, залишиться Hyundai Kona N.

Коли компанія Hyundai почне продавати Hyundai Kona другого покоління? Це станеться у другій половині 2023 року.

В Україні зараз Hyundai Kona коштує від 742 500 гривень. Вона оснащується бензиновим двигуном 1.0 T-GDi потужністю 120 к.с., який працює разом із 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Є версія з таким же двигуном, але його потужність більша - 198 к.с.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація