У мережі показали оновлену Hyundai Sonata

У мережі показали оновлену Hyundai Sonata

10 серпня 2022
0

Компанія Hyundai планує в квітні 2023 року офіційно представити оновлену Hyundai Sonata. Незалежні дизайнери у Мережі показали рендерне зображення цієї новинки.

З 2019 року покупцям пропонують Hyundai Sonata восьмого покоління. Цю модель нещодавно назвали в Південній Кореї «Національним автомобілем», проте її продаж постійно знижується. Натомість продажі Hyundai Grandeur навпаки збільшуються.

У квітні з'явилася оновлена Sonata. У неї тепер є версія Sensuous 1.6 Turbo (Sonata Sport), а також стандартна комплектація із 2,0 л мотором. Але, незважаючи на це, продаж продовжує знижуватися.

За чутками, модель DN8 (внутрішня кодова назва) боси компанії Hyundai визнали невдалою. Тому вона не матиме оновлення. Натомість у 2023 році з'явиться повністю змінена Sonata. При цьому раніше деякі ЗМІ стверджували, що Hyundai Sonata знімуть із конвеєра, а замість неї покупцям пропонуватимуть Hyundai IONIQ 6. Ні. Обидві ці моделі продаватимуться одночасно.

Тобто Hyundai у випадку з Sonata вчинить так само, як свого часу вчинив з Grandeur. Буде створено нову Сонату на старій платформі, але з новим дизайном. Цей автомобіль, до речі, має кодову назву DN9. Як він приблизно виглядатиме - показує рендерне зображення.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація