У мережі показали перші зображення нового Volkswagen Tiguan

У мережі показали перші зображення нового Volkswagen Tiguan

17 листопада 2022
0

У 2024 році Volkswagen має намір вивести на ринок нове покоління Tiguan. Прототипи кросовера вже помічали на випробуваннях. Шпигунам вдалося зробити знімки новинки з усіх боків. Саме на їхній основі і створили рендери моделі.

Реалістичні зображення опублікувало видання Carscoops. Судячи з них, кросоверу істотно змінять зовнішність. Вона стане більш виразною і мускулистою. До того ж кросовер приросте в розмірах, за рахунок чого салон стане більш просторим.

Нова генерація кросовера отримає вузькі фари, об'єднані світлодіодною смугою, широку решітку радітора зі сотовим наповненням, фактурний капот та більш розширені крила. Спортивності йому додасть невеликий повітрозабірник у передньому бампері. Оригінальні колісні диски із сріблястими акцентами відмінно доповнюють рейлінги на даху та кант навколо бічних вікон.

Очікується, що VW Tiguan третього покоління буде збудовано на платформі MQB Evo і отримає кілька силових установок, у тому числі гібридних. Базовим буде варіант з 1,5-літровим TSI Evo2 потужністю 268 к.с., який поєднується з електродвигуном. У компанії новинку називають конкурентом Peugeot 3008, Ford Kuga, Renault Austral, Nissan Qashqai, Kia Sportage та Hyundai Tucson.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація