У мережі показали шпигунські фото прототипів спортивного купе BMW M2

У мережі показали шпигунські фото прототипів спортивного купе BMW M2

10 червня 2022
0

У мережі показали оновлене спортивне купе M2 німецького виробника BMW. Так, випуском нових моделей святкує своє 50-річчя BMW M. Про те, як виглядає модель 2023 року, повідомляє Сarscoops.

Наразі компанія мало що розповідає про гарячу 2-у серію, проте завдяки зображенню, що просочилося у мережу, відомо принаймні, як виглядатиме його задня частина. Зокрема, на правій стороні багажника видніється значок M2.

«M240i вже має розширені арки та вбудований спойлер багажника, увінчаний губчастим спойлером. Але у цього автомобіля колія та задні колеса помітно ширші, форма бампера змінена, і тепер він має більш квадратну форму в нижній частині плюс вертикальні отвори вентиляції (або, можливо, фіктивні вентиляційні отвори). А замість подвійних трикутних/прямокутних вихлопних труб M240i ми можемо побачити натяк на чотири вихлопні патрубки справжнього автомобіля M», - пишуть фахівці.

Зображення не підтверджує, зокрема те, чи M2 отримає зовсім іншу передню частину в порівнянні з іншими автомобілями 2-ї серії. Невідомий і інтер'єр, проте, кажуть, що M2 отримає новітню панель приладів BMW і налаштування iDrive з цільним дисплеєм приладової панелі, що складається з кластера цифрових датчиків з сенсорним інформаційно-розважальним екраном. Ця технологія вже є в оновлених версіях звичайної 2 серії, пише видання.

M2 отримає версію 3,0-літрового рядного шестициліндрового двигуна M3 з турбонаддувом, що розвиває близько 450 к.с. та восьмиступінчасту автоматичну коробка передач.

Джерело: Апостраф

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація