У мережі СТО АІС стартує щорічна акція «Весняний драйв»!

10 березня 2021
0

Національна сервісна мережа СТО АІС запускає щорічну акцію «Весняний драйв» та запрошує всіх автовласників підготувати автомобіль до весняно-літнього сезону за спеціальними фіксованими цінами з вигодою до 20%!

Так, комплекс проведених сервісних послуг обійдеться клієнтові значно дешевше, ніж оплата робіт, що проводяться за стандартними умовами оплати в нормо-годинах. У період з 09.03.2021р. по 25.05.2021р. діють спеціальні ціни на сервісне обслуговування. На вибір клієнтам надається чотири акційних пакета:

Умови поширюються на обслуговування легкових автомобілів всіх брендів **.

Нагадаємо, що комплекс діагностично-профілактичних та регламентних робіт, після експлуатації автомобіля в весняно-літній період, є обов'язковим та проводиться з метою виявлення та усунення можливих несправностей, від яких безпосередньо залежить подальша комфортна, безвідмовна та безпечна експлуатація автомобіля.

Провести всі процедури для підготовки автомобіля до літнього сезону за спеціальними цінами в рамках акції «Весняний драйв!» можна в будь-який зручний час у сервісних центрах АІС в містах: Київ (Дніпровский), Київ (Святошино), Харьків, Житомир, Запоріжжя, Кривий Ріг, Миколаїв, Суми, Черкаси, Чернігів.

Відзначимо, що Сервісні центри АІС - це поєднання сучасного багатофункціонального технологічного обладнання та високого професіоналізму працюючого персоналу! Кожний транспортний засіб проходить перевірку якості виконаних робіт, кожному клієнту надається гарантія на виконані роботи та запасні частини. ***

Записатися на СТО, уточнити телефони та адреси можна на сайті або по тел. 0-800-500-205 (безкоштовно з усіх стаціонарних телефонів України).

* Деякі пакети послуг доступні не на всіх СТО АІС. Уточнюйте можливість участі акції в найближчому до Вас СТО. Пакет послуг може не застосовуватися в залежності від конструктивних особливостей автомобіля та його комплектації. Знижки за програмою лояльності та акційні пропозиції на пакети послуг не поширюються. Зазначена акційна вартість пакетів не включає в себе вартість матеріалів і запасних частин, необхідних для проведення робіт.

** Умови даної акції діють для фізичних осіб і поширюються на легкові та комерційні автомобілі без урахування витратних матеріалів і додаткових операцій таких як: очищення деталей, відновлення рухомих сполук, зняття установка додаткового обладнання та ін.

*** При покупці запасних частин на сервісі СТО АІС.

Джерело: АІС

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація