У Мережі опублікували фото нового KIA Carnival

У Мережі опублікували фото нового KIA Carnival

31 грудня 2023
0

KIA вперше представила дизайн екстер'єру нового Carnival наприкінці жовтня, проте в рамках автосалону в Лос-Анджелесі дебют новинки не відбувся. Ймовірно, KIA не встигла протестувати абсолютно новий Carnival для США.

Тепер же давайте подивимось на знімки автомобіля, поміченого в Південній Кореї. Екстер'єр нового Carnival поєднує в собі витонченість та міцність позашляховика з концепцією «Modern Boldness», заснованої на філософії дизайну бренду KIA «Opposites United».

Передня частина оснащена вертикальними фарами та фірмовими ДХВ для створення футуристичного образу та відчуття грандіозності в поєднанні з радіаторною решіткою, підкресленою розкішними деталями.

У задній частині змінилося положення номерного знака, який перейшов униз, а «Задній комбінований ліхтар Star Map», з'єднаний ліворуч і праворуч, додає відчуття розкоші, надаючи відчуття єдності.

Особливе виконання Gravity має спеціальну решітку радіатора та колеса. Новий Carnival має шість кольорів екстер'єру: Ivory Silver, Snow White, Pearl Astra, Blue Aurora, Black Pearl, Platera Metal та Ceramic Silver.

Для клієнтів, які віддають перевагу гібридним моделям, KIA додасть Carnival гібридну силову установку на базі бензинового агрегату з турбонаддувом.

«Carnival - це модель, яка тривалий час зберігала статус неперевершеного сімейного автомобіля, заснованого на його унікальній комерційній привабливості для сімейних клієнтів», - сказав представник KIA. «Ми плануємо опублікувати докладну інформацію та ціни під час попереднього показу наступного місяця»

Джерело: SPEEDME
Фото: Korean Car Blog

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація