У Мережі показали Bentley Turbo R із «стайні» султана Брунея

У Мережі показали Bentley Turbo R із «стайні» султана Брунея

07 квітня 2024
0

Мало хто знає, що свого часу виготовляли універсали Bentley. Один із таких автомобілів зараз зберігається у Великій Британії і його показали на Youtube-каналі Horsepower Hunters.

Позашляховий універсал Bentley Turbo R створили в 1992 році для родини султана Брунею Хассана Болкіаха, який володіє найбільшою у світі колекцією із 7000 автомобілів. Він замовив одразу 11 таких машин, а конкретно на цьому універсалі їздив брат султана.

Проєкт назвали Bentley Turbo R Val-d'Isere - на честь французького курорту. Тюнінг Bentley виконало британське ательє Robert Jankel Design.

За основу взяли седан Bentley Turbo R, якому змінили задню частину. У авто досить високий кліренс, так що його можна назвати дідусем Bentley Bentayga.

У багажнику встановили бокс із потужною аудіосистемою. Салон оздоблений жовто-синьою шкірою, а оснащення включає клімат-контроль та електропривід сидінь.

Bentley Turbo R Val-d'Isere оснащенуний 6,75-літровим V8 твін-турбо на 300 к. с. і 4-ступінчатою автоматичною КПП. Спеціально для авто розробили складну повнопривідну трансмісію із ремінним приводом передніх коліс.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація