У мережі показали величезне «звалище» нових китайських електрокарів

У мережі показали величезне «звалище» нових китайських електрокарів

22 червня 2023
3

У Китаї в одному з районів Ханчжоу активістам вдалося зафіксувати колосальних розмірів «звалище» нових електромобілів. Тут є моделі марок Geely, Neta та BYD.

Покинутими виявилися не десятки, і навіть не сотні машин. Їхні тисячі. І вони цілком нові. Звичайно кузова від тривалого перебування просто неба вкриті шаром пилу, а колеса почали вростати в траву. При цьому салони електрокарів ідеальні та навіть покриті заводською плівкою.

Автор відео зазначив, що багато китайських автовиробників не вивчають попит, а просто виконують план. Саме тому така кількість машин виявляється незатребуваною. Також вони часто збільшують обсяги виробництва для отримання податкових пільг. Доля «надлишків» - гнити на величезних полях, а потім вирушити під прес.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

NISOLEK  

Комунізм він такий!

+5-1ВІДПОВІСТИ  
Whiteheaven 70  

НАРОД - ЖЕБРАКУЄ !!!!! ВІЛЬНИЙ РИНОК !!! ПРАВА ЛЮДИНИ !!! ГИ-ГИ-ГИ !!! Декілька трільонів коханих доларів на вітер - є , про що казати ... ... !!!!!!!! Наштампують ще ... ... !!!!! Станок - справжній перпетуум мобіле !!! І так далі ... ...!!!

ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

В цьому весь Китай. Вони й міста набудували гарні, а тепер іпотечна діра в бюджеті 8 трильйонів долларів. Зате гарно, туристи радіють.

+3-8ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація