У мережі показали занедбаний легендарний суперкар DeLorean

У мережі показали занедбаний легендарний суперкар DeLorean

12 листопада 2023
0

Легендарний DeLorean DMC-12 - головний герой фільмів «Назад у майбутнє», де суперкар виконував функцію машини часу. Сьогодні це колекційний автомобіль. Один із таких показали у мережі занедбаним - його вирішили відновити.

Машину показали автори каналу Restored на YouTube. Цей екземпляр 1981 року простояв покинутим близько 25 років. Тепер у машини з'явиться друге життя.

Цікаво, що кузов машини колись було пофарбовано у червоний колір. При цьому всі DeLorean DMC-12 поставлялися з незабарвленим кузовом із полірованої нержавіючої сталі. Це великий плюс із погляду захисту від корозії для класичного автомобіля.

Цей екземпляр має оригінальний двигун спільної розробки Volvo, Renault і Peugeot. І навіть є документи з інформацією щодо сервісного обслуговування. Але в іншому стан машини поганий. Її належить відновити.

Сьогодні DeLorean DMC-12 - класичний суперкар із середньою ціною близько 50 000 доларів. Багато в чому цьому сприяє не такий маленький тираж - 9000 примірників. Крихти за мірками світового автопрому, але багато для ексклюзиву. Та головна особливість моделі - її дизайн. Досі автомобіль виглядає футуристично.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація