У мережі розсекретили салон нового седана KIA

У мережі розсекретили салон нового седана KIA

14 березня 2024
0

KIA продовжує випробувати нове покоління седана K4. Автомобіль планують представити наприкінці 2024 року, а продаж він надійде на початку наступного.

Фотошпигунам вдалося зробити серію знімків новинки під час дорожніх випробувань. Заглянули вони і в салон закамуфльованого тестового мула. Звичайно маскування багато приховує, але деякі моменти розглянути все таки вдалося. У седана обтічний кузов зі спортивною лінією даху, вузькі фари та ліхтарі у формі перевернутої літери L, передній бампер з широким повітрозабірником та дверні ручки, які вбудовані у стійки вікон.

У салоні K4, який є спадкоємцем знаменитого Forte, встановлений великий екран, що поєднує в собі цифрову панель приладів і мультимедійну систему. Видно фізичні кнопки для системи HVAC і традиційний важіль перемикання передач. Інсайдери стверджують, що новинка буде довшою за попередника як мінімум на 100 мм.

Лінійка силових агрегатів, ймовірно, складатиметься з чотирициліндрових бензинових двигунів. Це може бути 2,0-літровий атмосферний чотирициліндровий двигун або 1,6-літровий чотирициліндровий турбомотор на 200 к.с. На деяких ринках може бути доступний гібридний варіант на основі 1,6-літрового двигуна.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація