У Мережі вперше показали новий кросовер Ford Puma

У Мережі вперше показали новий кросовер Ford Puma

18 січня 2024
0

У Мережі вперше показали оновлений компактний кросовер Ford Puma. Компанія Ford планує його офіційно представити навесні 2024 року.

Ford Puma - це одна з найпопулярніших моделей Ford у Європі. На Старому континенті цьому кросоверу доводиться конкурувати з великою кількістю компактних кросоверів. Головні його конкуренти - Peugeot 2008 та Renault Captur. Щоб інтерес до Puma не знизився, компанія Ford вирішила у 2024 році випустити на ринок його оновлену версію.

Судячи з зображень, які розмітили в Інтернеті, оновлений компактний кросовер Puma отримає невеликі зміни у дизайні кузова, але досить великі зміни в салоні, у тому числі нову інформаційно-розважальну систему та системи допомоги водію й активної безпеки. І це зрозуміло, адже кросовер Ford Puma має відповідати новим європейським правилам безпеки (GSR 2), які набудуть чинності у липні 2024 року.

Зокрема, у оновленого кросовера Puma новий передній бампер, нова решітка радіатора, рестайлінгові фари. А ось позаду зміни мінімальні. У салоні з'явилася нова панель приладів. Замість невеликого 8-дюмового сенсорного дисплея інформаційно-розважальної системи SYNC 4A з'явився великий екран. На зображенні помітна нова панель приладів та нове кермо. Компонування центральної консолі, мабуть, не зміниться, але, напевно, керування клімат-контролем тепер здійснюватиметься через сенсорний дисплей.

Оновлений кросовер Ford Puma оснащуватиметься гібридним 1,0-літровим двигуном EcoBoost Hybride потужністю 125 к.с. Покупцям також запропонують повністю електричну версію. Яка у Puma EV буде електрична силова установка - офіційно ще не відомо. Ми припускаємо, що це буде така сама електрична силова установка, як у Ford E-Transit Courier. Її загальна потужність складає 136 к.с.

Очікується, що Ford офіційно представить оновлений Ford Puma навесні 2024 року. У продажу він з'явиться у другій половині цього року.

Джерело: Today.ua
Фото: Drive

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація