У Німеччині показали екстремальний Volkswagen Golf 2

У Німеччині показали екстремальний Volkswagen Golf 2

01 вересня 2024
0

На змаганнях із драгрейсингу на трасі Лаузіцрінг поблизу Берліна виступив незвичний Volkswagen Golf 2. Стареньке компактне авто перетворили на справжній гоночний снаряд. Відео з ним опублікували на Youtube-каналі VeeDubRacing.

Екстремальний тюнінг Volkswagen Golf 2 виконав німецький стрітрейсер Кім Паетц. Під капот хетчбека він встановив 2,9-літровий двигун Volkswagen VR6, доповнений великою турбіною BorgWarner EFR 9180.

Результат - 911 к.с. та 1000 Нм. Крім того, посилили 5-ступінчасту механічну КПП VW Golf і встановили повний привід 4Motion.

На змаганнях Volkswagen Golf 2 проїхав 1/4 милі (402 м) з місця за 10,7 с, розвинувши на фініші 239,2 км/год. Це показник на рівні Lamborghini Aventador, проте Кім Паєтц вважає, що хетчбек може поїхати і швидше, якщо його правильно налаштувати і «прикатати».

Зовні спорткар Volkswagen Golf майже не відрізняється від станлартної моделі - його видають нові колісні диски. У салоні встановили спортивне кермо Momo, а також цифровий щиток приладів та каркас безпеки.

Джерело: Фокус
Фото: VeeDubRacing

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація