У Німеччині заборонять станції швидкої зарядки Tesla

У Німеччині заборонять станції швидкої зарядки Tesla

18 серпня 2022
0

Німецьке видання Handelsblatt повідомило, що уряд Німеччини може заборонити експлуатацію станцій для швидкого заряджання електромобілів Tesla Supercharger. Таке рішення пов'язане місцевими законами, які передбачають необхідність наявності на подібних станціях лічильника, що демонструє витрати електрики в кіловат-годинах. Виявилося, що у всіх установках американської корпорації немає такого рішення.

У Tesla Supercharger відсутні подібні лічильники, оскільки інформація про процес заряду батарей виводиться на бортову систему електромобілів або мобільний додаток. Незважаючи на те, що багато зарядних станцій інших виробників також не оснащені подібним обладнанням, Tesla визнана найбільшим порушником німецького законодавства.

Американська компанія має велику мережу Supercharger по всій Німеччині. Тільки біля Дюссельдорфа знаходиться близько 40 станцій, вартість заправки на яких становить 70 центів за кіловат-годину електроенергії. При цьому уряд країни не планує одразу штрафувати Tesla чи закривати електричні заправки. Щоб уникнути санкцій корпорації, необхідно модернізувати зарядки відповідно до місцевого законодавства.

Джерело: DIP Auto

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація