У новеньких Honda CR-V знайшли неприємний дефект

У новеньких Honda CR-V знайшли неприємний дефект

13 червня 2022
0

Паливний датчик у деяких Honda CR-V 2020 року випуску може некоректно виконувати свою роботу у зв'язку з неправильно привареною однією деталлю. Через це було відкликано 212 екземплярів цієї моделі, сконструйованих з 24 по 29 вересня 2020 року. Про це повідомляє Сarscoops.

Так, у серпні минулого року Honda отримала гарантійну претензію щодо неможливості завести CR-V, до січня компанія отримала ще шість подібних скарг. У квітні 2022 року Honda прийшли ще два відгуки про те, що ця модель зненацька глухне на ходу, або показує неправильно рівень палива, або взагалі не заводиться.

Почалося розслідування та аналіз, в результаті якого стало відомо, що затискач паливного абсорбера міг відокремитися від бака через неправильне зварювання. Це ускладнило би рух важеля паливного насосу. Неправильне зварювання було здійснено в одну зміну виробництва паливних баків, коли стопор, що контролює глибину зварювання, не встановили відповідно до специфікації.

Поки що не було смертельних аварій через цей дефект, але з 5 липня компанія має намір зв'язатися з власниками поштою з приводу претензій. Honda хоче запропонувати їм доставити своє авто до авторизованого дилера компанії, там паливний бак замінять безкоштовно.

Джерело: Апостраф

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація