У новеньких Tesla Model Y виявлено проблеми, які не виправити оновленням прошивки

У новеньких Tesla Model Y виявлено проблеми, які не виправити оновленням прошивки

28 червня 2022
0

У Tesla виникли проблеми з автомобілями Tesla Model Y Performance, які були нещодавно випущені на заводі Tesla Gigafactory у Німеччині.

Згідно з численними повідомленнями клієнтів Tesla, компанія скасовує або затримує постачання автомобілів виробництва Німеччини, які були заплановані на кінець червня.

Tesla нещодавно досягла кордону у 1000 автомобілів Tesla Model Y на тиждень і була зайнята збільшенням виробництва. У таких обставинах звіт про припинення постачання вказує на наявність серйозної проблеми. Офіційного відкликання чи заяви немає, але джерело пише, що причина може бути пов'язана із приводами.

Tesla_Adri пише, що клієнти можуть бути змушені чекати на нові автомобілі кілька тижнів, принаймні, до середини липня. Якщо це проблема з обладнанням, то Tesla має знайти рішення, а потім зробити і замінити несправні деталі - у цьому випадку вирішити проблему бездротовим оновленням програмного забезпечення не вдасться.

Перші електромобілі Tesla Model Y, зібрані на заводі Tesla Gigafactory під Берліном, доставили клієнтам ще в березні цього року.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація