У новому Tesla Cybertruck знайшли багато проблем

У новому Tesla Cybertruck знайшли багато проблем

21 січня 2024
3

Довгоочікуваний електричний пікап Tesla Cybertruck представили офіційно наприкінці минулого року. У момент дебюту концепту близько чотирьох років тому машину обіцяли зробити доступною. Але перші власники заплатили за свої пікапи набагато більше. Хоча це не вберегло їх від проблем.

InsideEVs розповідає про відгуки перших покупців Tesla Cybertruck. Напевно, нічого дивного тут немає, але електрокар виявився дуже розчаровуючим. Власники, які вже наїздили на своїх електропікапах по 16 000 км, повідомляють про середній запас ходу 260-330 км.

Це дуже мало порівняно із цифрою, яку обіцяв виробник - 520 км. Тобто в деяких випадках запас ходу знижується вдвічі щодо паспортних показників.

Очікувалося, що запас ходу можна збільшити, якщо замінити зимові шини (менш енергоефективні) більш універсальними всесезонними. Проте власники не помітили суттєвих змін.

У Tesla Cybertruck виявили й інші проблеми. Окремий «водонепроникний» бокс у багажному відділенні насправді виявився негерметичним. А зарядка Cybertruck триває до двох годин навіть від найпотужніших терміналів.

Серед плюсів користувачі виділяють хорошу аудіосистему, потужність двигунів та прискорення.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Micheal Odaryuk  

Ну навіщо так перекручувати новину. Для тих хто знає англійську, зайдіть на той сайт та почитайте відзив, він одразу там є. Так ось, дійсно там написано про зменшений пробіг від батареї, однак дві години заряджається від старих зарядок, а не нових, від нової за годину. Одна проблема була що замість медіа системи був чорний екран, це виправили за 1,5 години у ділера. Зазначається ще про не дуже гарну ізоляцію. При цьому в плюсах там керування, сидіння, аудіосистема,потужність машини.

Мені теж не подобається ілон маск, однак перекручувати статті теж не потрібно!

+6-1ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Micheal Odaryuk, з плюсів там все те, що є в будь-якому сучасному авто.
А як вони вирішили проблему з тим, що побіг на одному заряді вдвічі менший?

-24ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Micheal Odaryuk, за годину на 200 км пробігу заряджається? Ну, круто, нічого не скажеш

-21ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація