У нових Mercedes-Benz GLC може вилітати скло

У нових Mercedes-Benz GLC може вилітати скло

15 листопада 2023
0

Німецька компанія повідомила Національне управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA), що на семи GLC 300 неправильно вклеєно лобове, заднє та бічні стекла. Проблему виявили на етапі контролю якості: у результаті розслідування виявилося, що вся справа у неякісному клеї. Вперше про дефект стало відомо у вересні, а власники несправних Mercedes-Benz повідомлять 2 січня.

Mercedes-Benz підкреслив, що неправильне вклеювання впливає на пасивну безпеку нових GLC: при аварії ейрбеги можуть спрацювати некоректно, оскільки не будуть зафіксовані вікнами.

У компанії визнали, що на складальний конвеєр потрапив клей з неправильним маркуванням, а тому будь-яке скло на кросоверах зі списку може випасти під час руху.

У виробничий процес постачальника (EFTEC AG) внесено зміни, щоб подібна помилка не повторилася. Ймовірно, на всі сім Mercedes-Benz GLC 300 буде вклеєно скло з тим же маркуванням. Кампанія по відкликанню розпочнеться на початку січня, всі роботи американські дилери проведуть безкоштовно для власників. Для GLC другого покоління це перше відкликання.

Джерело: Мотор
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація