У Пакистані схрестили триповерховий автобус із лімузином

У Пакистані схрестили триповерховий автобус із лімузином

01 жовтня 2023
0

На дорогах Пакистану можна побачити найдивовижніші туристичні автобуси. Один з них - триповерховий - експлуатується в компанії Super International, утвореній ще 1983 року.

Головна його особливість - індивідуальні двомісні купе, розташовані біля землі, в межах колісної бази. Їх по три з кожного борту і сюди ведуть індивідуальні двері, запозичені у легкових автомобілів. Зовні ці VIP-каюти виділені оригінальною аерографією у вигляді стилізованого лімузину.

У кожному з купе встановлені розкішні шкіряні крісла, величезний плоский телевізор, є телефон, два вентилятори, вогнегасник і спеціальний бокс для змінного взуття, щоб не забруднити дороге оздоблення.

Що ж до основного салону автобуса, то він виконаний у вигляді двоярусних відсіків, де пасажири розміщуються напівлежачи. Є двомісні місця, а є й одномісні. Рівень комфорту тут також на висоті: шкіряні крісла, плоский телевізор (щоправда, меншого розміру, ніж у VIP-відсіках), великі навушники, USB-роз'єми. В основі пакистанського лайнера лежить автобус марки Foton, причому в досить поширеному на китайському ринку спальному виконанні.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація