У патрульній поліції повідомили про низку штрафів водіям у Києві за дрифт і «форсаж під час війни»

У патрульній поліції повідомили про низку штрафів водіям у Києві за дрифт і «форсаж під час війни»

22 жовтня 2022
0

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив, що правоохоронці склали низку протоколів та виписали штрафи порушникам правил дорожнього руху у Києві, зокрема через водіння у стані сп'яніння та дрифт містом у вечірній час.

«Свідомі громадяни спрямовують свої сили на боротьбу з ворогом, але є й такі, яким начхати на війну та безпеку в місті. Вони без зайвих дорікань совісті дозволяють собі сідати за кермо напідпитку, дрифтувати містом у вечірній час, порушувати таку важливу для кожного з нас тишу та ПДР, чим наражають на небезпеку усіх учасників дорожнього руху. І ми реагуємо на такі порушення принципово. По максимуму наших повноважень», - заявив Білошицький.

Він зазначив, що лише за один день на вулиці Володимирській у Києві в період від 20-ї до 22-ї години було виявлено трьох порушників, один з якиз з ознаками алкогольного сп'яніння.

Білошицький оприлюднив перелік марок авто і санкції статтей про порушення, за якими було накладено штраф.

«Звісно, що залишається багато неврегульованих питань… І саме поняття дрифтингу і форсажу у місті, і рівня шуму, який видають такі автівки (здебільшого з прямотоками), і штрафні бали за повторювані численні правопорушення, і багато іншого, що ще потрібно врегулювати на законодавчому рівні. Що, по правді, не є найпершим пріоритетом для воюючої країни, буду відвертим. Тим не менш, патрульна поліція не буде залишатись осторонь цієї проблеми і буде жорстко реагувати на такі зухвалі прояви неповаги до суспільства під час війни», - написав Білошицький у Facebook.

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація