У покинутому будинку виявили рідкісні американські спорткари

У покинутому будинку виявили рідкісні американські спорткари

27 жовтня 2024
0

У США знайшли покинуті класичні Chevrolet Corvette. Спортивні авто не один десяток років стояли на території занедбаного помістя. Про них розповів у відео на своєму Youtube-каналі блогер Денніс Коллінз.

Автомобілі виявили в місті Порт Гібсон (штат Міссісіпі). У будинку вже давно ніхто не живе, тому машини занедбані і їх стан залишає бажати кращого. Вони покриті шаром бруду і не заіржавіли лише тому, що в Chevrolet Corvette склопластиковий кузов.

Справжньою цінністю є ранній кабріолет Chevrolet Corvette першого покоління. Скоріше за все, він випущений в 1954 році, коли зібрали лише 700 Corvette.

Із заводу Chevrolet Corvette C1 виїхав з 155-сильною шісткою, проте двигуна він не має. По авто видно, що його почали реставрувати і мотор зняли. Встановлено, що спорткар не виїжджав на дороги приблизно 45 років.

Купе Chevrolet Corvette 1976 року краще збереглося і його 5,7-літровий 180-сильний V8 на місці. Він не експлуатувався з 1991 року. Лакофарбове покриття кузова облізло, проте цей спорткар легше відреставрувати.

Джерело: Фокус
Фото: Dennis Collins

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація