У пустелі знайшли покинутий суперкар Lamborghini

У пустелі знайшли покинутий суперкар Lamborghini

19 листопада 2023
1

В ОАЕ виявили покинутий Lamborghini Countach. Легендарний суперкар стояв просто неба на звалищі в пустелі недалеко від Дубая. Його фото опублікували на сторінці supercar.fails в Instagram.

Суперкар Lamborghini Countach вкритий шаром піску і пилу, а його колеса спущені - це свідчить, що дороге авто довго простояло занедбаним. Утім, будь-яких пошкоджень на кузові та салоні не видно.

Причини, через які кинули авто, поки що невідомі. Утім, для Дубая подібні випадки - не рідкість: там є навіть цілі кладовища дорогих автомобілів.

Конкретно цей суперкар Lamborghini Countach належить до фінальної версії моделі 25th Anniversary - її було презентовано 1988 року до 25-річчя італійського бренду та випущено накладом у 657 екземплярів. Зараз такі авто коштують від $500 000.

Lamborghini Countach 25th Anniversary оснащений 5,2-літровим V12 потужністю 455 к.с. і 5-ступінчастою механічною КПП. Він здатний розігнатися до 100 км/год за 4,7 с і розвинути 295 км/год.

До речі, такий самий Lamborghini Countach 25th Anniversary розбили у фільмі «Вовк з Волл-стріт», і зараз саме це авто виставлено на аукціон.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Закарпаттячко  

Коли дав дитині машинку погратись у пісочниці, а він її там забув

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація