У Росії фіксують відновлення офіційних постачань автомобілів KIA

У Росії фіксують відновлення офіційних постачань автомобілів KIA

19 лютого 2023
4

Якісь незрозумілі процеси відбуваються у Росії. В автосалонах цієї країни з'явилися автомобілі KIA 2023 з офіційною гарантією. Велику партію моделей Soul, Seltos, Sorento, Mohave, Cerato, K5 та Stinger корейського виробництва фіксують у дилерских центрах різних регіонів. І це не «сірі» авто за так званим «паралельним імпортом», а централізоване постачання, бо авто з'явилися синхронно у різних дилерів цієї марки.

Як повідомляють російські видання, дилери налагодили постачання модельного ряду Kia з Південної Кореї офіційними каналами. В автосалонах з'явилися автомобілі, на які поширюється гарантія виробника на п'ять років або 150 000 км пробігу. Поки відомо, що такі моделі обійдуться суттєво дорожче машин, які раніше завозили по «сірим» схемам.

Чи означає це, що KIA змінила своє рішення по присутності на ринку країни-агресора? - поки не відомо. Але факт присутності KIA на ринку цієї держави зафіксовано.

Джерело: Auto-Consulting

Обговорення новини

superID  

Гроші не пахнуть, навіть кроваві, особливо якщо "такі моделі обійдуться суттєво дорожче". Бізнес і нічого особистого.

+3ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

Не треба одразу зраду розводити. Не можна довіряти руснявим інфосмітникам. Автосалони могли завезти по сірій схемі, і надати гарантію від салону. Вони ж розуміють відсоток гарантійних випадків, от і відповідно підвищили вартість на суму можливих витрат ну і плюс собі на бутерброд з ікрою. Тим паче на фоні Байдена у Києві, автомобілі Кіа на болотах то така собі новина.

-18ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

Andriy86, ні, на ці авто дійсно є офіційна гарантія.
Гарантія від салону там вже давно не новина.
А вами улюблені китайські автовиробники загалом підвищують свої продажі.

Тому зраду розводити саме час. Люди повинні знати і про Ашани, і про КІА, і про Джилі та й про багатьох інших, хто залюбки заробляє гроші в мордорі чим підтримує опкупанта

+4ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

3xcool, це було лише моє припущення, краще дочекатись пояснень від корейців. З якого це часу китайські виробники стали моїми улюбленими чи це такий сарказм? надавати розголос підтвердженим фактам співпраці с країною терористом дісйно потрібно аби під тиском міжнародної спільноти зводити таку співпрацю на нівець.

-17ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація