У сараї виявили покинутий автомобіль знаменитої письменниці Марґарет Мітчелл

У сараї виявили покинутий автомобіль знаменитої письменниці Марґарет Мітчелл

09 грудня 2023
0

У США знайшли покинутий седан Mercury 1940 року. Автомобіль належав відомій письменниці Марґарет Мітчелл. Про це повідомляє сайт Atoevolution.

Авторка знаменитого роману «Віднесені вітром» придбала Mercury Eight новим в автосалоні в 1940 році. Збережено оригінальні документи на машину.

Незадовго до смерті письменниці в 1949 році Mercury поставили в сарай. Після смерті Марґарет Мітчелл її чоловік і брат намагалися продати машину, проте покупця так і не знайшли.

Відтоді Mercury Eight стояв покинутим і за 74 роки жодного разу не виїжджав на дороги. Седан вкритий іржею, а його фарба облізла. Двигун автомобіля поки що не вдалося завести, тобто машина потребує тривалої реставрації.

Тепер авто Марґарет Мітчелл знову спробують продати, причому на eBay оцінили його в 100 000 доларів, хоча Mercury 1940 року навіть в ідеальному стані, як правило, дешевше.

Mercury Eight першого покоління випускали з 1939 до 1941 року і він позиціонувався, як більш розкішна версія знаменитого Ford V8. Седан оснащений 3,9-літровою 100-сильною вісімкою і 3-ступінчастою механічною КПП.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація