У Саудівській Аравії продають фейковий Lamborghini Aventador SVJ

У Саудівській Аравії продають фейковий Lamborghini Aventador SVJ

06 червня 2022
0

У Саудівській Аравії на продаж виставили фейковий Lamborghini Aventador SVJ. Від трекової дводверки тут тільки обвіс, тоді як вся начинка належить звичайному Aventador LP700-4 зразка 2015 року. У рух суперкар приводить стандартний для моделі V12 6.5 потужністю 700 сил, хоча у розпорядженні оригінального Aventador SVJ на 70 «конячок» більше плюс є система активної аеродинаміки.

Від Lamborghini Aventador SVJ насамперед чекаєш агресивної зовнішності. Для цього у суперкара є бампер із «вінглетами», розвинений задній дифузор та складної форми вуглепластикове антикрило. Автомобіль із шоуруму Seven Cars Lounge в Саудівській Аравії підходить під опис, але за фактом є не чим іншим, як звичайним Aventador LP700-4. Від трекової дводверки тут лише зовнішня оболонка, тоді як найважливіші елементи оригінальної моделі залишилися за бортом.

Індекс LP700-4 означає «атмосферник» V12 6.5 (700 к.с., 690 Нм), семиступінчастий «робот» ISR від Graziano та повний привід. З місця до ста суперкар розганяється за 2,9 секунд, «максималка» - 350 кілометрів на годину. Для порівняння: на SVJ той самий двигун, хоч і модернізований, видає 770 сил і 720 Нм моменту; прискорення до «сотні» займає 2,8 секунди, а ліміт по швидкісті дорівнює 351 кілометру на годину. На Нюрбургрингу SVJ виявився швидше за 700-сильний Porsche 911 GT2 RS - і справа тут не тільки в моторі.

Aventador SVJ отримав систему активної аеродинаміки ALA 2.0. Це розвиток технології Aerodinamica Lamborghini Attiva від Huracan Performante. Комплекс електроннокерованих заслінок та розгалужена мережа повітряних каналів впливають на притиск та опір повітрю, а також керують аеровекторингом - по-різному навантажують ліве та праве задні колеса в поворотах. Такої фішки немає у LP700-4, а значить, і у автомобіля на фотографіях.

Джерело: TheSupercarBlog

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація