У США 8-річна дівчинка поїхала в супермаркет на маминій машині

У США 8-річна дівчинка поїхала в супермаркет на маминій машині

20 вересня 2024
0

У штаті Огайо в США 8-річна дівчинка взяла позашляховик своєї матері та проїхала 20 кілометрів до магазину. Про це повідомив телеканал ABC News.

Поліція отримала повідомлення про зникнення дівчинки і автомобіля Nissan Rogue близько 9-ї ранку в неділю, 15 вересня. Члени сім'ї розповіли, що востаннє бачили дитину вдома приблизно за дві години до цього.

Під час розслідування поліція дізналася, що на сусідній дорозі бачили маленьку дитину, яка керувала автомобілем, але знайти авто не вдалось.

Позашляховик виявили пізніше на стоянці магазину за 21 кілометр від дому дівчинки. Поліція незабаром знайшла її в магазині.

Вона розповіла офіцерам, що дорогою врізалась в поштову скриньку, але більше нічого не сталося. Чому вона вирішила поїхати до магазину поліція не уточнила.

Зазначається, що дівчинка замала, щоб її можна було притягнути до відповідальності. Наразі невідомо, чи будуть висунуті якісь звинувачення, розслідування триває.

«Нарешті я знайшов жінку, яка поспішає за покупками в Target більше, ніж моя дружина. На цілих 8 років. Саме так, зранку 8-річна дівчинка взяла мамину машину і поїхала до магазину Target у Бейнбриджі. На щастя, вона дісталася без пригод і була негайно виявлена ??поліцією Бейнбріджа. Зараз вона в безпеці. Не знаю, що вона купила і чи змогла вона взагалі скористатися програмою Target для знижки в 5%. Але ми таки дали їй допити фраппучіно. Ми ж не чудовиська», - сказано в повідомленні поліції Бедфорда.

Джерело: NV.UA
Фото: ABC News

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація