У США чекають повернення Toyota Land Cruiser

У США чекають повернення Toyota Land Cruiser

06 грудня 2022
0

Toyota Land Cruiser 200, який є попередником нинішнього Land Cruiser 300, зняли з продажу в США ще восени 2021 через невисокий попит, і планів з виведення на місцевий ринок позашляховика з індексом 300 у компанії немає. Як з'ясувало видання Motor Trend, Land Cruiser все-таки може повернутися до США - появу «Крузака» допустив віце-президент із продажу американського підрозділу Toyota Джек Холліс. Коли це трапиться, він не уточнив.

За словами Холліса, «Land Cruiser є важливою частиною спадщини Toyota». До можливих причин розширення модельної лінійки марки на американському ринку можна віднести стабільні продажі Toyota: у рік місцеві дилери реалізують в середньому по 3-3,5 тисяч машин. При цьому попит на співплатформний Lexus LX, який з ринку не йшов, 2022 року знизився на 3,6 відсотка.

Motor Trend припускає, що якщо повернення Toyota Land Cruiser у США станеться, то нескоро - ймовірно, це станеться лише у наступному поколінні моделі. Враховуючи, що Land Cruiser змінив індекс 200 на 300 буквально минулого літа, нова генерація може з'явитися не раніше другої половини нинішнього десятиліття.

За іншою версією, у США продаватиметься не «старший» Land Cruiser, а «молодший» позашляховик Prado, який, за чутками, змінить покоління в 2023 або 2024 році. Поки що ця модель на американському ринку не представлена.

Джерело: Motor Trend

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація