У США хлопчик викрав навантажувач і протаранив на ньому 10 авто

У США хлопчик викрав навантажувач і протаранив на ньому 10 авто

29 листопада 2023
0

12-річний хлопчина за кермом викраденого навантажувача збив 10 припаркованих автомобілів у місті Енн-Арборі (Мічиган, США). Його упродовж години марно намагалися зупинити американські поліціянти, пише видання Sky News.

У міському відділенні поліції повідомили, що вантажівку вагою до 35 тисяч фунтів (майже 16 т) викрали біля місцевої середньої школи. Зловмисник побачив у кабіні ключа й вирішив покататися.

Поліцію викликали на місце події о 18:45 у суботу, 25 листопада. По дорозі правоохоронці побачили хлопчика, який їхав без увімкнених фар. "Копи" відразу включили аварійні сирени й переслідували його зі швидкістю 15-20 миль на годину (до 32 км/год).

На оприлюдненому відеозаписі погоні можна почути, як патрульний закликає хлопця негайно зупинитися і попереджає колегу, щоб той не обганяв навантажувача.

«Ця вкрай небезпечна ситуація могла закінчитися серйозними травмами. Розслідування інциденту триває досі», - йдеться в офіційній заяві правоохоронців.

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Винуватця взяли під варту та доправили у центр утримання неповнолітніх. Відомості про його особу не розголошуються, бо він неповнолітній.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація