У США «наживо» показали Toyota Camry нового покоління

У США «наживо» показали Toyota Camry нового покоління

20 листопада 2023
1

Camry випускають із 1982 року. Наразі автомобілістам пропонують восьме покоління цієї моделі. Але вже дебютувала Камрі дев'ятого покоління. У продажу вона з'явиться на початку 2024 року.

Нова Toyota Camry отримала помітні зміни в дизайні кузова, в салоні, але найголовніше те, що вона є гібридним автомобілем. 

Передня частина Camry нового покоління взяла деякі елементи дизайну нового Toyota Prius, а також дизайн деяких нових концептів компанії Toyota. У принципі, змін у дизайні не дуже багато. Вони торкнулися лише передньої та задньої частини. Привертають увагу нові задні ліхтарі С-подібної форми.

У салоні сталося більше змін. У стандартній комплектації є 7-дюймова цифрова панель приладів та 8-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи, автоматичний двозонний клімат-контроль, підтримка Apple CarPlay та Android Auto, а також кілька систем активної безпеки та допомоги водію (наприклад, система автоматичного екстреного гальмування та система утримання смуги руху).

У більш дорогих комплектаціях покупцям запропонують два 12,3-дюймові дисплеї та 10-дюймовий проекційний дисплей.

Toyota Camry нового покоління оснащується чотирициліндровим 2,5-літровим гібридним двигуном. З переднім приводом його потужність складає 225 к.с., а з повним приводом - 232 к.с. Такою самою гібридною силовою установкою оснащується і новий Prius.

Скільки гібридна Camry витрачає палива - ще не повідомлялося. Мабуть, у неї приблизно така сама витрата палива, як у Prius.

Toyota почне продавати Toyota Camry нового покоління навесні 2024 року. Ціни ще не оголошені. Але оскільки це гібридний автомобіль, то, зрозуміло, що він коштуватиме дорожче, ніж модель попереднього, восьмого, покоління.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Влад З  

...але найголовніше те, що вона є гібридним автомобілем. Раніше ця модель ще ніколи не мала гібридної версії...
Дуже смішно. Продовжуйте в тому ж дусі.

+2-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація