У США показали розкішний концепт Infiniti QX Monograph

У США показали розкішний концепт Infiniti QX Monograph

19 серпня 2023
0

У США на шоу ретро-авто в Пеббл-Біч показали новий Infiniti QX Monograph. Концепт-кар є передвісником Infiniti QX80 другого покоління. Про це повідомляє офіційний сайт японського автовиробника.

Новий Infiniti QX Monograph зберігає знайомий двооб'ємний профіль з довгим високим капотом і вертикальними задніми стійками. Позашляховик зберіг і величезну решітку радіатора. З фото видно, що він підросте в розмірах.

Водночас, лінії кузова стали елегантнішими та плавнішими. Також звертають на себе увагу тоненькі світлодіодні фари та ліхтарі на всю ширину кузова. Дверні ручки виконані висувними, а колісні диски мають оригінальний дизайн. Дах позашляховика панорамний, а заднє скло прикрите спойлером.

Новий Infiniti QX80 вийде на ринок наприкінці 2024 або в 2025 році. Характеристики моделі поки що тримають у секреті, але відомо, що вона не отримає великий V8, як у нинішньої моделі. За попередніми даними, позашляховик оснастять бензиновою турбошісткою потужністю близько 450-460 к. с. з меншою витратою палива.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація